Welcome to Real Snipers The number one Black Hawk Down gaming squad.
=RS= still going strong
Welcome Anonymous! Please or        
block1
Fallen Members
 
  • OnlyOne=RS= aka Jim
  • Silver Sniper aka Gary
  • Ebola=RS= aka Sam
  • John=RS=
block1
Shout Box
 

Only registered users can shout. Please login or create an account.
block1
User Info
 
Good evening 
Anonymous



 Register
 Lost Password
Username
Password
Most Ever Online
 Guest(s)168
 Member(s)0
 Total168
Forums
 Posts29,168
 Topics3,796
Online Stats
 Member(s)0
 Guest(s)1
 Total1
Online
Guest(s)
01. Guest

block1
Main Menu
 
 Home

 Discussions
 Forums
 Private Messages
 Files & Links
 Downloads
 Members
 Content
 Top 10
 Infos
 Statistics
 Search
 Servers
 Your Account
 Your Account
block1

Search for at
Real Snipers Website Community Advanced Search


 
Recent Topics   Next 5 >>  
 Forum   Author   Replies   Last Post 
Cannot download pinger & forgotten Novaworld account Technical Help Started by Spike 6 Mon May 23, 2022 9:41 am
by Lima
Happy Birthday!! General Discussion Started by Tweety=RS= 2 Wed Apr 27, 2022 6:25 pm
by sirdonaldduck
Old Real Snipers Videos General Discussion Started by DjBlair 6 Wed Apr 20, 2022 12:48 pm
by LeitoEversman
team speak 2 download Technical Help Started by sneaky771 2 Mon Apr 11, 2022 10:02 am
by Dlink
MrKemper=RS= General Discussion Started by KawasakiWaW 0 Wed Mar 16, 2022 9:15 pm
by KawasakiWaW

Can't play :'(

 
Post new topic   Reply to topic   printer-friendly view    Forum Index -> Technical Help
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Aveiro
Newbie
Newbie



Gender
Sep 27, 2009
3
Location: Coimbra
Reputation: 0.8

PostPosted: Thu Feb 24, 2011 4:39 pm Post subject: No icon Can't play :'( Reply with quote

 Hi  all.  First  of  all  i  cant  instal  anticheat  programm..  It  says  that  i  have  problem  with  "index"  :s  idk  what  i  need  to  do  to  fix  that.  Then,  i  try  to  join  realsnipers  and  when  i  join  i  "play"  1-2  seconds  and  its  back  to  server  list  :'/  Then  install  the  update  for  df  bhdts  and  when  i  try  to  join  to  real  snipers,  in  beggining  of  loading  the  map  says  "SYSDUMP"  (but  that  only  happen  with  update).
 
 Please,  help  me  if  you  can.  I  really  want  to  play  with  you  guys.
 Peace.
Back to top
View user's profile Send Aveiro a private message
Treble2=RS=
RS Senior
RS Senior
squad member
squad member



Gender
Dec 29, 2006
198
Location: hampshire
Reputation: 118.5

PostPosted: Thu Feb 24, 2011 5:21 pm Post subject: No icon Re: Can't play :'( Reply with quote

 I  really  want  to  play  with  you  guys.  
 
 sol  i  think  he  must  be  talking  to  you  m8.lol   
 
 sorry  m8  cant  help  you,  but  i  know  a  man  that  can.  but  he  not  about  either.   i  am  sure  that  som1  will  help  you  soon.
 
 TROUBLE2


 [flash  width=400  height=140:afe1f4d0b4]http://www.lolsnipers.com/BUFON/sigs/treble.swf[/flash:afe1f4d0b4]
Back to top
View user's profile Send Treble2=RS= a private message Visit user's website
Hilander=RS=
squad member
squad member



Gender
Apr 06, 2008
744
Location: UK Diss
Reputation: 211.4
votes: 7

PostPosted: Fri Feb 25, 2011 11:34 am Post subject: No icon Re: Can't play :'( Reply with quote

                                                   
Aveiro  wrote  (View  Post):                
Hi  all.  First  of  all  i  cant  instal  anticheat  programm..  It  says  that  i  have  problem  with  "index"  :s  idk  what  i  need  to  do  to  fix  that.  Then,  i  try  to  join  realsnipers  and  when  i  join  i  "play"  1-2  seconds  and  its  back  to  server  list  :'/  Then  install  the  update  for  df  bhdts  and  when  i  try  to  join  to  real  snipers,  in  beggining  of  loading  the  map  says  "SYSDUMP"  (but  that  only  happen  with  update).
 
 Please,  help  me  if  you  can.  I  really  want  to  play  with  you  guys.
 Peace.                

 
 Hey
 
 not  sure  if  this  helpd  but  in  your  post  you  say
 
 BHDTS?
 
 If  thats  BHD  with  the  team  sabre  expansion  it  could  be  the  problem.   I  am  sure  the  server  is  BHD  only  (NO  TS  MOD)
 
 try  without  it  first  then  see  if  you  can  join
 
 Andy
Back to top
View user's profile Send Hilander=RS= a private message Visit user's website
sk1nny=RS=
squad member
squad member



Gender Male
Apr 27, 2008
279

Reputation: 41.7

PostPosted: Fri Feb 25, 2011 12:52 pm Post subject: No icon Re: Can't play :'( Reply with quote

 Afraid  to  say  your  wrong  Andy,
 
 You  can  play  with  or  without  Team  Sabre  installed  on  our  server,  thats  why  you  see  guys  in  different  uniforms  and  use  the  PSG,
 
 the  only  servers  that  you  can't  play  on  is  a  dedicated  Team  Sabre  server  without  Team  Sabre  installed


 
Please  login  to  see  this  image.
Get  registered  or  Log  in

 
Please  login  to  see  this  image.
Get  registered  or  Log  in

 
Please  login  to  see  this  image.
Get  registered  or  Log  in
Back to top
View user's profile Send sk1nny=RS= a private message
Aveiro
Newbie
Newbie



Gender
Sep 27, 2009
3
Location: Coimbra
Reputation: 0.8

PostPosted: Fri Feb 25, 2011 2:16 pm Post subject: No icon Re: Can't play :'( Reply with quote

 My  game  is  Delta  Force  BHD  Team  Sabre  and  in  my  post  I  talking  about  the  update  to  BHD  TS.
 Can  I  join  to  server  without  Project  Inception?  If  no,  I'll  need  to  fix  that  but  i  dind't  know  how.  If  yes,  it  may  be  my  game  or  pinger  problem  :/
 
 Thanks  you  all  for  try  to  help  me  :  )


  
Back to top
View user's profile Send Aveiro a private message
Sponsor
PTCL=RS=
council
council
squad member
squad member



Gender
Dec 17, 2006
2968

Reputation: 676.4
votes: 6

PostPosted: Sat Feb 26, 2011 5:55 pm Post subject: No icon Re: Can't play :'( Reply with quote

 Aveiro  it  would  be  nice  when  you  install  ACP.
 
 But  the  ACP  is  not  the  problem  that  you  can't  join.
 
 I  would  suggest  you  install  the  game  new,  make  sure  that  you  use  the  right  update.
 
 You  should  be  fine  then.
 
 
 Conny  (PTCL=RS=)


 [flash  width=400  height=300:2bf63f6b30]http://realsniper.co.uk/public_html/conny/sigs/coony.swf[/flash:2bf63f6b30]
Back to top
View user's profile Send PTCL=RS= a private message
Hilander=RS=
squad member
squad member



Gender
Apr 06, 2008
744
Location: UK Diss
Reputation: 211.4
votes: 7

PostPosted: Mon Feb 28, 2011 7:57 am Post subject: No icon Re: Can't play :'( Reply with quote

                                                   
sk1nny=RS=  wrote  (View  Post):                
Afraid  to  say  your  wrong  Andy,
 
 You  can  play  with  or  without  Team  Sabre  installed  on  our  server,  thats  why  you  see  guys  in  different  uniforms  and  use  the  PSG,
 
 the  only  servers  that  you  can't  play  on  is  a  dedicated  Team  Sabre  server  without  Team  Sabre  installed                

 
 i  wish  i  was  as  knowledgable  as  you  mate
 
 lmao
 
 andy
 
 ps  did  he  try  emptying  his  cookies,  or  the  cache???


  
Back to top
View user's profile Send Hilander=RS= a private message Visit user's website
Joker=RS=
BHD Squad Leader
BHD Squad Leader
squad member
squad member



Gender
Dec 18, 2006
1956
Location: England
Reputation: 418.4
votes: 3

PostPosted: Mon Feb 28, 2011 10:11 am Post subject: No icon Re: Can't play :'( Reply with quote

 If  you  have  ATI  (  old  graphics  card  )  then  you  need  to  find  one  that  lets  you  play.
 
 I  would  suggest  you  let  us  know  your  pc  specs  ...before  we  go  from  here   :lov:  
 
 Morc


 
Please  login  to  see  this  link
Get  registered  or  Log  in
Back to top
View user's profile Send Joker=RS= a private message Send Joker=RS= an email.
Aveiro
Newbie
Newbie



Gender
Sep 27, 2009
3
Location: Coimbra
Reputation: 0.8

PostPosted: Tue Mar 01, 2011 8:09 pm Post subject: No icon Re: Can't play :'( Reply with quote

 My  graphic  card  is  ATI  X1200  Series.
 AMD  Athlon(tm)  64  X2  Dual-Core  Processor  TK-57      1.90  GHz
 RAM:  2  GB  (Vista)
 32  bits


  
Back to top
View user's profile Send Aveiro a private message
Telespalla
Hardly here
Hardly here



Gender
Jul 06, 2007
67

Reputation: 98.7

PostPosted: Tue Mar 01, 2011 11:57 pm Post subject: No icon Re: Can't play :'( Reply with quote

                                                   
Aveiro  wrote  (View  Post):                
My  graphic  card  is  ATI  X1200  Series.
 AMD  Athlon(tm)  64  X2  Dual-Core  Processor  TK-57      1.90  GHz
 RAM:  2  GB  (Vista)
 32  bits                

 
 Hallo  aviero
 i  think  that  ur  problem  is  the  memory  that  u  hsve  on  ur  pc  in  this  order
 
 1)  ur  pc  is  plenty  of  trash  that  stolen  ur  memory  like  software  that  are  in  autostart
 2)  ur  fisical  memory  is  broken  or  not  work  at  100%
 3)  vista  like  windows  7  use  a  lot  of  free  memory,  often  around  700  mb  that  mean  u  have  only  1,3  mb  for  the  game,so  try  to  configurate  the  game  with  low  setting  and  try  to  make  a  configuration  for  pc  where  u  free  more  memory  is  possible  then  try,
 
 at  this  point  some  must  have  change,if  u  succed  to  join  but  were  kicked  after  1  sec  u  are  in  banlist  maybe  for  a  dynamic  IP  guilty,if  u  were  kicked  after  couple  of  second  or  during  a  scope  or  a  complex  action  (where  the  pc  use  a  lot  of  resource)  u  need  more  memory,if  u  dont  get  kicked  anymore  play  and  think  how  u  have  do  a  good  job  while  drop  a  nice  beer
 
 
 ps  send  me  100  Euros  for  assistance


 
Please  login  to  see  this  image.
Get  registered  or  Log  in
Back to top
View user's profile Send Telespalla a private message Visit user's website
Sponsor
Chrissy=RS=
BHD Squad Leader
BHD Squad Leader
squad member
squad member



Gender Female
Aug 12, 2008
1402
Location: Portsmouth, England
Reputation: 352.7
votes: 1

PostPosted: Wed Mar 02, 2011 8:05 am Post subject: No icon Re: Can't play :'( Reply with quote

 :sos:


 
Please  login  to  see  this  image.
Get  registered  or  Log  in
Last edited by Chrissy=RS= on Wed Mar 02, 2011 11:06 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send Chrissy=RS= a private message
Joker=RS=
BHD Squad Leader
BHD Squad Leader
squad member
squad member



Gender
Dec 18, 2006
1956
Location: England
Reputation: 418.4
votes: 3

PostPosted: Wed Mar 02, 2011 8:29 am Post subject: No icon Re: Can't play :'( Reply with quote

                                                   
Telespalla  wrote  (View  Post):                
                                                 
Aveiro  wrote  (View  Post):                
My  graphic  card  is  ATI  X1200  Series.
 AMD  Athlon(tm)  64  X2  Dual-Core  Processor  TK-57      1.90  GHz
 RAM:  2  GB  (Vista)
 32  bits                

 
 Hallo  aviero
 i  think  that  ur  problem  is  the  memory  that  u  hsve  on  ur  pc  in  this  order
 
 1)  ur  pc  is  plenty  of  trash  that  stolen  ur  memory  like  software  that  are  in  autostart
 2)  ur  fisical  memory  is  broken  or  not  work  at  100%
 3)  vista  like  windows  7  use  a  lot  of  free  memory,  often  around  700  mb  that  mean  u  have  only  1,3  mb  for  the  game,so  try  to  configurate  the  game  with  low  setting  and  try  to  make  a  configuration  for  pc  where  u  free  more  memory  is  possible  then  try,
 
 at  this  point  some  must  have  change,if  u  succed  to  join  but  were  kicked  after  1  sec  u  are  in  banlist  maybe  for  a  dynamic  IP  guilty,if  u  were  kicked  after  couple  of  second  or  during  a  scope  or  a  complex  action  (where  the  pc  use  a  lot  of  resource)  u  need  more  memory,if  u  dont  get  kicked  anymore  play  and  think  how  u  have  do  a  good  job  while  drop  a  nice  beer
 
 
 ps  send  me  100  Euros  for  assistance                

 
 @Fabrizio...only  reason  i  asked  about  an  old  ATI  gfx  card  is  because  it  was  a  well  known  problem  of  ghosting  in  a  map  or  loading  the  game  staying  for  a  few  seconds  then  kicking  you  out  ...Grrr
 
 i  think  what  this  guy  needs  to  do   is  completely  erase  his  bhd  from  pc  +  uninstall  any  gfx  updates  for  his  card  and  go  with  the  origional  from  cd   :Perfect:  
 
 should  work  ,  but  i  agree  with  you  Fab  ,  with  such  a  pc  i  would  go  back  to  XP
 
 @  Fab  ...we  should  be  =RS=  Pc  Tech  Support  (",)  wink  wink   :Perfect:  
 
 Morc


  
Back to top
View user's profile Send Joker=RS= a private message Send Joker=RS= an email.
Telespalla
Hardly here
Hardly here



Gender
Jul 06, 2007
67

Reputation: 98.7

PostPosted: Wed Mar 02, 2011 10:56 pm Post subject: No icon Re: Can't play :'( Reply with quote

 Yes  Morc  u  right,ati  haved  and  have  some  prob  with  bhd,i  just  suggest  to  check  memory  because  i  haved  this  prob  in  the  past,and  only  after  many  attempt  i  see  that  the  fisical  memory  manage  all,also  the  graphic  card,i  solve  it  upgrading  memory,now  with  my  new  system  (  4Gb  )  is  really  rare  that  i  have  sysdump,maybe  happen  when  while  i  play  the  pc  make  some  scansion  or  some  stuff  like  that.
 
 Cool  the  idea  to  be  tech  support  we  can  share  what  we  gain   Very Happy   Very Happy   Very Happy   Very Happy


  
Back to top
View user's profile Send Telespalla a private message Visit user's website
Display posts from previous:
Post new topic  Reply to topic   printer-friendly view Forum Index ->  Technical Help Time synchronized with your computer time
Page 1 of 1


 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Related topics
 Topics   Replies   Author   Views   Last Post 
No new posts help pls :) 4 Leshi 4338 Tue Mar 31, 2009 7:48 am
Leshi View latest post
No new posts help 2 koko 3962 Fri Feb 20, 2009 11:58 am
ZR1=RS= View latest post
No new posts any 1 can help me with my webside pls 0 Leshi 2952 Wed Nov 19, 2008 8:21 pm
Leshi View latest post
No new posts help if know please 15 Leshi 9272 Fri Sep 12, 2008 2:42 pm
Leshi View latest post
 





RealSnipers Theme by Daniel Carlyon ©
Forums ©